Αλέξανδρος Πετρίδης: «Όντως ο κύριος Καρκάς υπήρχε μέσα στη διαθήκη του Σπύρου Μπιμπίλα»

«Αυτή η πρόταση για το σύμφωνο συμβίωσης, ήταν ο λόγος που για πολύ καιρό δεν μιλούσαμε», είπε ο Αλέξανδρος Πετρίδης για τον Σπύρο Μπιμπίλα.
Στο Πρωινό μίλησε ο Αλέξανδρος Πετρίδης. Ο παρουσιαστής απάντησε για τον καλό του φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και για τον Γιώργο Καρκά.
«Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά ο Σπύρος, δεν είναι ο Σπύρος που γνωρίζετε. Αυτή η πρόταση για το σύμφωνο συμβίωσης, ήταν ο λόγος που για πολύ καιρό δεν μιλούσαμε. Δεν συμφωνούσα καθόλου με την απόφασή του αυτή. Ήμουν πάρα πολύ κάθετος σε οτιδήποτε αφορούσε αυτή τη σχέση.
Θα είμαι ο πρώτος μάρτυρας, με αποδείξεις, για τους ανθρώπους που τον πολεμούν. Και όχι με εικασίες, αλλά με αποδείξεις. Ο κύριος Καρκάς υπήρχε μέσα στη διαθήκη. Πριν από λίγο καιρό με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι άλλαξε τη διαθήκη του. Τι ακριβώς έλεγε η διαθήκη, δεν ξέρω», είπε ο Αλέξανδρος Πετρίδης.