Αλέξανδρος Παρθένης: «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλήθηκαν ή να στεναχωρήθηκαν που δεν ήταν στον γάμο μας»

Αλέξανδρος Παρθένης

"Για εμάς δεν άλλαξε τίποτα μετά από τη μέρα του γάμου, είναι απλά μια συνέχεια" ομολογεί ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στην πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρωινού Σου Σου, το πρωινό της Δευτέρα, στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε στον γάμο που πραγματοποίησε πριν από σύντομο διάστημα με την εκλεκτή της καρδιάς του, αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για εμάς δεν άλλαξε τίποτα μετά από αυτή τη μέρα. Είναι απλά μια συνέχεια. Είπα ότι ήταν ένας γάμος – πάρτι για εμάς, καλέσαμε ανθρώπους οι οποίοι είναι οικογένεια πάω απ’ όλα και είναι στην καθημερινότητα μας. Επειδή ήταν πολύ περιορισμένος ο χώρος που θα γινόταν η δεξίωση, έπρεπε αναγκαστικά να αφήσω κάποιους ανθρώπους έξω. Επιλέξαμε λοιπόν αυτούς που είναι στην καθημερινότητα μας».

«Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να ενοχλήθηκαν ή να στεναχωρήθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά επειδή ήταν πραγματικά αυτό το θέμα του χώρου, επιλέξαμε να το κρατήσουμε σε πολύ μικρό κύκλο».

«Ξέρω όμως ότι ακόμα και άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί ή δεν πήραν την πρόσκληση για να είναι εκεί πέρα, ξέρουν ότι υπάρχει λόγος που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί πέρα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αλέξανδρος Παρθένης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.