Zappit

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Κρατιέμαι ακόμα να μην απαντήσω έτσι στον γιο μου»

"Αυτή είναι η περίοδος που τον συναισθάνομαι ακόμα περισσότερο γιατί εκφράζεται κιόλας" εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το πρωινό της Παρασκευής στη δημόσια τηλεόραση. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην εξέλιξη της καθημερινής του σχέσης με τον γιο του, Αναστάση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε πως «σίγουρα έχω πάρει πολλά πράγματα από τον γιο μου. Είναι και η ηλικία του πλέον, είναι τεσσάρων, που αρχίζει η συζήτηση, η συνεννόηση, οι ερωτήσεις. Λες για παράδειγμα κάτι, θα πάμε εκεί και ακούς «γιατί;». Γιατί έχουμε να κάνουμε αυτό και εκείνο, «ναι αλλά γιατί;» και τα λοιπά. Κρατιέμαι ακόμα να μην απαντήσω «γιατί έτσι», δεν το έχω πει ακόμα αυτό! Για να ρωτάς και για να μαθαίνεις».

«Το βασικότερο είναι πως αυτή είναι η περίοδος που τον συναισθάνεσαι ακόμα περισσότερο γιατί εκφράζεται κιόλας και πρέπει να ‘σαι εκεί για να καταλάβεις τι νιώθει και πως είναι».

«Ο Αναστάσης φαίνεται λίγο… πονηρόφατσα! Κάνει κάτι σκανταλιές δικές του και μου κάνει εντύπωση. Δηλαδή τις προάλλες μου φώναξε πως χτύπησε, τον ρώτησα τι έπαθε και μου απάντησε «πλάκα έκανα, μπαμπά». Η αίσθηση του χιούμορ, αυτό μου κάνει φοβερή εντύπωση. » συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην ψυχαγωγική εκπομπή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. «Είναι εντυπωσιακό, μέρα με τη μέρα κάτι γίνεται και κάτι συμβαίνει διαφορετικό».