Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ο Γιάννης Μπέζος σε κοιτά με «δολοφονικό» βλέμμα και σου λέει να μην το ξανακάνεις αυτό»

Αλεξάνδρα Παντελάκη

"Λέμε ο άγιος Μπέζος. Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη κι αυτό με γέλιο. Βέβαια, κι αυστηρός, μην τύχει κι αργήσεις. Άργησες, πέθανες" δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στο «Breakfast@Star» και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τη συμμετοχή της στο «Παράδεισο των Κυριών», τον Γιάννη Μπέζο, τον έρωτα και τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Να έχω καμαρίνι και πλατό έχει να μου συμβεί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Λέμε ο άγιος Μπέζος. Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη κι αυτό με γέλιο. Βέβαια, κι αυστηρός, μην τύχει κι αργήσεις. Άργησες, πέθανες. Γιατί άργησες; Με βλέμμα δολοφονικό. Μην το ξανακάνεις αυτό. Με την Κατερίνα Λέχου έχουμε επικοινωνία. Πάντα μου έδιναν για κόρες κάτι καλλονές. Το επόμενο ήταν που είχα κόρη την Παναγιώτα Βλαντή. Άλλη καλλονή. Τις πάντρεψα» είπε αρχικά με χιούμορ η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

«Ο έρωτας δεν σε ρωτάει, αρκεί να είσαι ανοιχτός. Θεωρώ ότι ήταν ένα δώρο που μας έκανε ο Θεός και σε εμένα και στον άνδρα μου. Το πολύ ωραίο με τον άνδρα μου είναι ότι είμαστε παντρεμένοι 25 χρόνια κι αισθανόμαστε σαν να γνωριστήκαμε χθες» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.