Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ήταν τόσο εμμονικό που φοβούμουν ότι στη συνέχεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Δεν πολυασχολούμαι, άργησα να το αντιληφθώ ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά" παραδέχθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Με αφορμή την έναρξη των νέων της εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, όπου θα εμφανίζεται ως Μέριλιν Μονρόε, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής ‘Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή την Παρασκευή στο OPEN. Η εντυπωσιακή influencer μίλησε τόσο για το νέο της εγχείρημα όσο τις αντιδράσεις και… τα εμμονικά σχόλια στα social media.

Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε αρχικά πως «δεν ξυπνάω και κοιμάμαι σαν Μέριλιν, είναι έτσι για τις ανάγκες του σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα και είμαι ενθουσιασμένη, είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια. Αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια».

«Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο, ειδικά σε περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers και είναι οι πρώτες που θα πάρουν την περισσότερη κριτική. Σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Έχω πάει σαν περσόνα γιατί νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα».

«Δεν πολυασχολούμαι με τα μηνύματα στο Instagram. Άργησα να το αντιληφθώ ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά. Δεν ήταν απειλητικό αλλά ήταν τόσο εμμονικό που φοβούμουν ότι στη συνέχεια μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Όταν το αντιλήφθηκα, είχα μια σχέση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και μίλησε μαζί του» πρόσθεσε, ακόμα,  η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo