Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απαντά στις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη; – Η αποκάλυψη για το «Είσαι το Ταίρι μου»

Αλέκος Συσσοβίτης

"Κανείς μας δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η σειρά και ήμουν από τους βασικούς που είπαν όχι για τη δεύτερη χρονιά".

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Άρης Σερβετάλης στο «Στούντιο 4» αναφορικά με τους δημοσιογράφους ρωτήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεργάστηκε μαζί του στο «Είσαι το ταίρι μου» μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που η δημοφιλής σειρά του MEGA δεν συνεχίστηκε ποτέ για δεύτερη σεζόν παρά την τεράστια επιτυχία της.

«Δεν είμαι υπέρ των remake παλιών σειρών, είμαι υπέρ του φρέσκου πράγματος. Καλό θα ήταν να κάνουμε συνέχεια καινούργια πράγματα. Είναι τόσο πολύ το πνευματικό υλικό αυτής της χώρας που για μένα το να επαναλαμβάνουμε σειρές δεν δείχνει κάποια ιδιαίτερη πρόοδο», δηλώνει ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Δεν θα με έβλεπα σήμερα στο «Είσαι το ταίρι μου». Κανείς μας δεν θα ήθελε να επαναληφθεί η σειρά και ήμουν από τους βασικούς που είπαν όχι για τη δεύτερη χρονιά. Γι’ αυτό έμεινε και στην ιστορία αυτή η σειρά, γιατί κάποιοι αντισταθήκαμε και καλά κάναμε. Τα πράγματα είναι ωραία να γίνονται μία φορά, εφόσον είναι τόσο συμπαγή και καλά, να παίζονται και να εντυπωσιάζουν», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν θα πάρω καμία θέση. Κατ’ αρχάς με τον Άρη είμαστε πολύ φίλοι αλλά δεν θα έμπαινα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία», απαντά ο Αλέκος Συσσοβίτης κλείνοντας, σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου του.