Αλαλούμ στο Power of Love μετά τη μεγάλη αποκάλυψη – Κρις: «Υπάρχουν μηνύματα, μπορώ να σας τα στείλω»

Power of Love

"Ο Δήμος και η Αντριάνα είναι ζευγάρι απ' έξω. Μου είπε να μην το πω αλλά ήθελα να δείξω την αλήθεια".

Ο Κρις ήταν ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ (22/8) από το Power of Love, μετά από ένα επεισοδιακό gala γεμάτο αποκαλύψεις και μεγάλες συγκρούσεις. Η Νίκη ήταν εκείνη που έκανε την αρχή, αναφέροντας στον αέρα ότι κάποια από τα αγόρια, όπως ο Νίκος και ο Δήμος, γνώριζαν την Αντριάννα πριν την είσοδό της στο παιχνίδι και είχαν συναντηθεί μαζί της σε ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Επιπλέον, η Σωτηρία αποκαλύφθηκε ότι συναντιέται κρυφά με τον Νίκο, με την εντυπωσιακή παίκτρια να ξεσπά: «Ρε φοράτε παντελόνια! Βγείτε και πείτε την αλήθεια!». Η Κατερίνα Καραβάτου εξεπλάγη από τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως και ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από τους εμπλεκόμενους παίκτες.

Ο Κρις, μετά την αποχώρησή του στο χθεσινοβραδινό Power of Love, εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή Summer’s Cool, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο.

«Ήταν ένα μυστικό στο σπίτι. Πρώτα μου το είχε πει ο Πρόδρομος, ότι ο Δήμος και η Αντριάννα είναι ζευγάρι απ’ έξω. Μου είπε να μην το πω. Εγώ ήθελα να δείξω την αλήθεια στο κοινό, με ανάγκασαν να το πω, γιατί έλεγαν πάρα πολλά ψέματα, ειδικά ο Δήμος on και off camera», εξηγεί ο Κρις.

«Ο Δήμος όντως στήνει ψηφοφορίες. Υπάρχουν μηνύματα στο WhatsApp από τον Δήμο προς εμένα – μπορώ να σας τα στείλω – που μου έλεγε ότι την γνώριζε από πριν και ισχυρίζεται ότι δεν ήταν μαζί στο Μπόντρουμ», συμπληρώνει ο πρώην παίκτης του Power of Love στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.