Zappit

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουμε υποστεί bullying ότι δεν μπορείς να μιλάς γιατί δεν έχεις παιδιά»

"Εννοώ ότι στο φέρνουν ως πρόβλημα και λες μισό λεπτό, εγώ δεν έκανα παιδιά, αλλά έχω το δικαίωμά μου να ζω σαν παιδί" δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για το γεγονός πως ο ίδιος και η Αθηνά Μαξίμου δεν έχουν αποκτήσει παιδί.

«Έχω το δικαίωμα να μη συμφωνήσω με τη γνώμη σου. Την ακούω. Μου δίνεις το δικαίωμα να διαφωνήσω εντελώς και να μη θέλω να την ακούσω; Δεν με ενδιαφέρει να ακούω τη γνώμη ενός φασίστα, τη γνώμη ενός ανθρώπου που είναι ομοφοβικός, ενός ανθρώπου που δεν δέχεται ότι εγώ με την Αθηνά και το σκυλάκι μας είμαστε οικογένεια. Λένε ότι αυτό δεν είναι οικογένεια γιατί δεν έχετε παιδιά» εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης και πρόσθεσε:

«Δεν είναι μόνο τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υποστεί bullying ότι είστε άτεκνοι, είναι και τα ετερόφυλα ζευγάρια. Είμαστε άτεκνοι για τον οποιονδήποτε λόγο. Έχουμε υποστεί αυτό το: δεν μπορείς να μιλάς εσύ τώρα, δεν έχεις παιδιά. Εγώ πρέπει να μιλώ, που δεν έχω παιδιά. Η χειρότερη μορφή bullying σε συνεντεύξεις είναι: παιδάκι πότε θα κάνετε; Ποτέ ρε! Μην σου πω τίποτα!

«Όταν ξαφνικά σου φέρνουν κάτι, είναι μία ευλογία αν συμβεί και μία διπλή αν δεν συμβεί. Εννοώ ότι στο φέρνουν ως πρόβλημα και λες μισό λεπτό, εγώ δεν έκανα παιδιά, αλλά έχω το δικαίωμά μου να ζω σαν παιδί. Μάλιστα, θα ζήσουμε με τη σύζυγό μου σαν τα παιδιά που δεν κάναμε και θα έχουμε αυτήν την παιδικότητα. Και θα μαλώσουμε και θα κρατήσουμε ο ένας μούτρα στον άλλον. Αυτό είναι τεράστια ευλογία» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Στούντιο 4.