Zappit

Αίας Μανθόπουλος – Η πρώην σύζυγος απαντά για το διπλό μνημόσυνο: «Δεν είχα καμία ενημέρωση από την τελευταία του σύντροφο»

"Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε πανηγύρι, σήριαλ και να σέρνουμε τη θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι".

Η Ελισάβετ Σταματοπούλου, η τελευταία σύντροφός που είχε ο Αίας Μανθόπουλος, μιλά στην εκπομπή Super κατερίνα για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του, ανήμερα του ετήσιου μνημόσυνού του. Την ίδια ώρα και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Στέλλα Τσιάτσιου, κάνει τη δική της τοποθέτηση για το θέμα.

«Ήταν ένας δύσκολος χρόνος. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι σαν να είναι δίπλα μου. Έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ, μιλάμε, τον νιώθω. Νιώθω την ενέργειά του, την αγάπη του, την προστασία του. Έτσι ήταν θέλημα Θεού, έτσι έγινε. Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, σπάνια το βρίσκει κανείς», δηλώνει η κυρία Σταματοπούλου.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω το χέρι του εδώ κοντά μου. Παρ’ όλα αυτά, το νιώθω κι από ‘κει που είναι. Εγώ αναγκάζομαι να συνεχίσω τη ζωή μου. Έχω για στήριγμά μου τα παιδιά μου. Σημασία έχει που είναι εδώ οι άνθρωποι που τον αγαπούσανε. Δεν γνωρίζω εάν έγινε και δεύτερη μνημόσυνο στη Λάρισα», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Εμείς κάναμε ένα μνημόσυνο εδώ πέρα στη Λάρισα σε πολύ κλειστό κύκλο. Ήταν και επιθυμία των παιδιών. Δεν ενημερωθήκαμε για το μνημόσυνο, το έμαθα από την εκπομπή σας. Δεν είχα επικοινωνία με την τελευταία του σύντροφο. Εμείς κάναμε ως οικογένεια αυτό που οφείλαμε να κάνουμε. Καθένας έχει την άποψή του», ανέφερε από την πλευρά της η Στέλλα Τσιάτσιου.

«Η άποψή μου και η άποψη των παιδιών ήταν ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε πανηγύρι, σήριαλ και να σέρνουμε τη θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι. Όσοι το σεβάστηκαν καλώς, όσοι δεν το σεβάστηκαν φέρουν το βάρος της ευθύνης τους. Εγώ ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Αίαντα στην εντατική, είχα πάρει ειδική άδεια από τον γιατρό», επισημαίνει η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται πως ο Αίας Μανθόπουλος «έφυγε» στις 17 Οκτωβρίου του 2023, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.