Zappit

«Αγανάκτησε» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον αέρα του MEGA: «Τι άλλη μαλ…α θα ακούσω σήμερα;»

" Δεν είναι μαγειρική αυτό. Μην με αποσυντονίζετε, τέσσερα λεπτά έχω".

Φαλάφελ σε αραβική πίτα ετοίμασε σήμερα (26/9) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη μαγειρική του στήλη στο Buongiorno και η συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον έβγαλε από… τα ρούχα του.

«Έχεις φάει σε καντίνα στα Καλάβρυτα; Έχουμε τόσες ωραίες καντίνες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη κι εσύ πήγες στα Καλάβρυτα; Κατ’ αρχάς, τα Καλάβρυτα δεν έχουν καντίνα», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις καντίνες που έχει επισκεφθεί.

«Έχουν! Καλά, δεν θυμάμαι πού πήγα; Κοροϊδεύετε εσείς. Ήπια και αυτό, πώς το λένε, που σου το σερβίρουν σε σφηνάκια. Το ρακόμελο», απάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον μάγειρα να ανταπαντά με χιούμορ: «Θα το ξεκινήσουμε κι εμείς έτσι όπως πάμε εδώ πέρα».

«Έχω αποσυντονιστεί, δεν μπορώ να λειτουργήσω. Μα θα το πω τώρα: τι άλλη μαλ…κία θα ακούσω σήμερα. Ο ένας λέει ότι είναι από την Αίγυπτο, η άλλη ότι έχει φάει σε καντίνα στα Καλάβρυτα. Δεν είναι μαγειρική αυτό. Μην με αποσυντονίζετε, τέσσερα λεπτά έχω», σχολίασε χαριτολογώντας στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.