Zappit

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Δήμος Βερύκιος μάς είπε ανέραστους, του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό»

"Λυπάμαι γιατί τον αγαπώ πολύ και τον θεωρώ πολύ σημαντικό δημοσιογράφο", λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δήμο Βερύκιο.

Μια δήλωση που έκανε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμμέα, απαντώντας για το σχόλιο που είχε κάνει για την Έλλη Στάη, προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό.

Ο Δήμος Βερύκιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποιοι ενοχλήθηκαν; Οι ανέραστοι, αυτοί που έχουν ανασφάλεια στη δουλειά τους, αυτοί που έχουν μάθει να μη βγάζουν πρώτη ύλη αλλά να παίρνουν την πρώτη ύλη των άλλων και να την αναπαράγουν, να την κάνουν κορδελάκι».

Μετά την μετάδοση της συνέντευξης στο Πρωινό, η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε: «Ο Δήμος Βερύκιος μας είπε ανέραστους επειδή του είπαμε ότι αυτό που είπε δεν ήταν κομψό; Και ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι που έχουμε παράξει πρώτη ύλη; Γιατί είναι τόσο αφοριστικός; Του τον επιστρέφω αυτόν τον χαρακτηρισμό γιατί εγώ δημόσια βγήκα και διαφώνησα μαζί του, δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό συναδελφικά.

Μια γυναίκα που δεν είναι μπέμπα στα 70 της είναι καταδικαστέα; Όλοι επιθυμούν να μη φαίνεται ο χρόνος; Οι άνθρωποι που έχουν συμφιλιωθεί με τον χρόνο, με άλλον τρόπο από αυτόν που έχει η Έλλη και άλλη γυναίκα, είναι καταδικαστέοι; Εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί του καθόλου και βρίσκω και άκομψο να μιλάμε για αμοιβές».

«Λυπάμαι γιατί τον αγαπώ πολύ και τον θεωρώ πολύ σημαντικό δημοσιογράφο», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.