Zappit

Αφροδίτη Γραμμέλη – Άρια Καλύβα: «Σκοτωμός» στον αέρα του ΑΝΤ1 για τη Ματούλα Ζαμάνη

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν από Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρια Καλύβα.

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό σήμερα, όταν φούντωσε η συζήτηση για τη Ματούλα Ζαμάνη και για το αν έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της στη συναυλία ή όχι. Τα αίματα άναψαν όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση.

«Ας μας πει κάποιος σε τι αποσκοπεί αυτή η πράξη και η ενέργεια. Πέραν του ότι είναι αντιαισθητική σε κάθε περίπτωση… Και δεν αναφέρομαι στο θέμα των κιλών. Το ίδιο αντιαισθητική θα ήταν αν το έκανε η κυρία Βανδή, αντιαισθητικό ήταν όταν ο κύριος Μαζωνάκης έκανε ότι ουρούσε στην πίστα. Τη δημόσια εικόνα σου οφείλεις να την προστατεύεις και ειδικά όταν είσαι και κάποιας ηλικίας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, απαγορεύεται να έχω άποψη;», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο φανερά εκνευρισμένη: «Εγώ ακούω τώρα και τρελαίνομαι σιγά σιγά… Ακούω κουβέντες για ηλικίες και για κιλά. Ντροπή!».

Α.Κ.: Ντροπή είναι να μην έχουμε συναίσθηση της ηλικίας μας και να καταργούμε και τη λογική.

Α.Γ.: Άσε με να μιλήσω ρε Άρια κάποια στιγμή, να ακουστώ… Αυτό είναι στον δικό σου κώδικα, εγώ έχω τον δικό μου άξονα, δεν είμαστε στο ίδιο.

Α.Κ.: Προφανώς και δεν είμαστε.

Α.Γ.: Το «προφανώς» άσε να το συζητήσουμε άλλη ώρα.

Η Άρια Καλύβα, λίγο αργότερα, είπε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Γιατί δυναμιτίζεται το κλίμα και δημιουργείτε εντυπώσεις; Αυτό είναι απαράδεκτο που κάνετε».