Zappit

Άφωνη η Ελένη Τσολάκη με όσα ακούστηκαν στον αέρα: «Απαράδεκτο, δεν το χωράει το μυαλό μου»

"Ρωτάει αν έχει λεφτά ο άλλος άνθρωπος στη μέση του δρόμου που τον κατεβάζει πώς θα κινηθεί; Ρωτάει αν μπορεί, αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Τι πράγματα είναι αυτά το 2024;".

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» με την Ελένη Τσολάκη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούκης, ένας νεαρός TikToker που κατήγγειλε μέσα από τα social media την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός οδηγού λεωφορείου απέναντί του, όταν εκείνος τον κατέβασε στη μέση του δρόμου, επειδή κουβαλούσε μαζί του τη γάτα του μέσα σε τσάντα μεταφοράς κατοικιδίου.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ενόχλησή της με όσα άκουσε πως διαδραματίστηκαν σε βάρος του νεαρού, ενώ τη δική του πλευρά κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ.

«Επ’ ακριβώς τον νόμο δεν τον τηρείς όταν ανοίγεις την πόρτα και να πετάς έξω από το λεωφορείο έναν επιβάτη. Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Ο οδηγός με τι εξουσία πηγαίνει σε έναν πολίτη και του λέει ότι θα τον φωτογραφήσει; Ένα νέο παιδί στην Αθήνα από μία άλλη πόλη, που καταλαβαίνω ότι είναι μια καινούργια πραγματικότητα… δεν θέλω καν να μπω στα παπούτσια σου, πώς αισθανόσουν εκείνη την ώρα πραγματικά», σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Και από πάνω να σου λέει και ένας άνθρωπος: κάτσε να σε φωτογραφήσω και να σε διασύρω, γιατί έκανες κάτι κακό. Ό,τι δικαίωμα έχει ένας άνθρωπος το ίδιο δικαίωμα έχει και μία τετράχρονη ψυχούλα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Ρωτάει αν έχει λεφτά ο άλλος άνθρωπος στη μέση του δρόμου που τον κατεβάζει πώς θα κινηθεί; Ρωτάει αν μπορεί, αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Τι πράγματα είναι αυτά το 2024; Είναι απαράδεκτα αυτά, δεν το χωράει το μυαλό μου», υπογράμμισε η Ελένη Τσολάκη εμφανώς ενοχλημένη.

«Δεν πρέπει να σε φοβίσει ένας άνθρωπος που η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή απέναντί σου! Μπορείς να κάνεις αυτό που προβλέπει ο νόμος κανονικά και να μετακινηθείς», είπε στον νεαρό TikToker η Ελένη Τσολάκη κλείνοντας το θέμα.