Αδιανόητος καβγάς στο Power of Love: «Άντε ρε καραγκιόζη» – «Eίστε φίδια, ρίχνετε πισώπλατες μαχαιριές»

Power of Love

«Νομίζεις ότι είμαι βλάκας;» - Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στο παιχνίδι.

Σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά ενεπλάκησαν τα αγόρια στο αποψινό (22/8) επεισόδιο του Power of Love. Η χθεσινή ψηφοφορία προκάλεσε συζητήσεις και εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Κρις να κατηγορεί τον Δήμο και τον Τζέισον για στημένα αποτελέσματα σε βάρος του.

Λίγο πριν το gala οι παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους και οι τόνοι γρήγορα ανέβηκαν, με τα αγόρια να χωρίζονται σε στρατόπεδα και να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Νομίζεις ότι είμαι βλάκας; Χθες μάζεψες όλα τα αγόρια σε ένα καμαρίνι για να στήσεις το παιχνίδι. Πήγες να προστατέψεις τον Στιβ. Το κάνεις κάθε εβδομάδα αυτό. Φίδια είστε, ρίχνετε πισώπλατες μαχαιριές. Δεν σας βγήκε η ψηφοφορία και πήγατε να ρίξετε εμένα», είπε αρχικά ο Κρις και ο καβγάς στο Power of Love γρήγορα φούντωσε.

«Εγώ αυτό που έκανα είναι ότι πήρα τέσσερα αγόρια και τους είπα: δεν νιώθω καλά, τρώω πολύ hate και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, ψηφίστε με να φύγω. Δεν έχω κάτι μαζί σου», δικαιολογήθηκε από την πλευρά του ο Τζέισον.

Στη συνέχεια, ο Κρις έστρεψε τα πυρά του και κατά του Δήμου, κατηγορώντας τον ότι την πρώτη εβδομάδα του ζήτησε εσκεμμένα να τον ψηφίσει ως αγαπημένο παίκτη.

«Άντε ρε καραγκιόζη! Άντε ρε! Πάρε το τζετ και ηρέμησε», του φώναξε ο Δήμος, με τον Αναστάση να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στο Power of Love.