5X5 Σπέσιαλ: Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα δίνουν όλα για καλό σκοπό

5Χ5

5Χ5 Σπέσιαλ, Σάββατο και Κυριακή στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό 5Χ5 Σπέσιαλ με καλεσμένους τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό! Το αγαπημένο ζευγάρι έρχεται με μόνο στόχο τη νίκη και το παιχνίδι προβλέπεται άκρως διασκεδαστικό!

Ο Θάνος Κιούσης βάζει στους δύο αρχηγούς το πιο viral challenge, ο ένας αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον άλλο και όσα βγαίνουν στη φόρα είναι άκρως ενδιαφέροντα… Μαθαίνουμε πού θα γίνει το μπάτσελορ της Μαριαλένας, ενώ ο Σάκης θυμάται τα παλιά ένδοξα χρόνια ως τερματοφύλακας, κάθεται τέρμα και ο Θάνος βαράει πέναλτι!

Στο πλατό του «5Χ5 Σπέσιαλ» όλοι έχουν έρθει αποφασισμένοι για τη νίκη και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή.

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας ποια διαφορά ηλικίας πιστεύετε ότι είναι ιδανική για ένα ζευγάρι;»

Όλοι οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση και το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 22:00, θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5 Σπέσιαλ» κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5 Σπέσιαλ» με τον Θάνο Κιούση – Σάββατο 29 Ιουνίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1.