5Χ5: Το απωθημένο του Θάνου Κιούση με τον Βαγγέλη Περρή κρατάει από το 2007

5Χ5

5Χ5 Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση, απόψε στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό 5X5 Σπέσιαλ με καλεσμένους τους αγαπημένους Βαγγέλη Περρή και τον Γρηγόρη Μπάκα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Αρχηγός για τους «Γλεντζέδες» είναι ο Βαγγέλης Περρής  και απέναντί του για τους «Πατρινέλες» βρίσκεται ο Γρηγόρης Μπάκας, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό. Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του «5×5» Σπέσιαλ ο Βαγγέλης Περρής τραγουδάει με τουμπερλέκι σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, με τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Θάνο Κιούση να συμμετέχουν στο γλέντι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Πόσες φορές τον χρόνο πάει στο αεροδρόμιο ο Γρηγόρης Μπάκας και γιατί δεν βγάζει ποτέ τις κάλτσες του; Πού θα ταξίδευε ο Βαγγέλης Περρής μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι δύο αρχηγοί, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:00, θα μας αποκαλύψουν πολλά και ενδιαφέροντα και θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» Σπέσιαλ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!