5Χ5: Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος σε ένα άκρως διασκεδαστικό challenge

5Χ5

5Χ5 Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση, απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό 5Χ5 Σπέσιαλ με καλεσμένους τους αγαπημένους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, καθώς στο πλατό του 5Χ5 Σπέσιαλ παντρεύεται η ροκ με τη λαϊκή μουσική με τους Led Zeppelin και τον Μίμη Πλέσσα σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο. Ο Θάνος, ο Τάκης και ο Θόδωρης θα βρεθούν στα φωνητικά των Led Zeppelin, ενώ θα απολαύσουμε και το «House Of The Rising Sun» σε μια διαφορετική εκτέλεση με μπουζούκι και στίχους από τον αείμνηστο Μάρκο Βαμβακάρη.

Αρχηγός για τις «Ροκιές» ο Τάκης Γιαννούτσος  και απέναντί του για τις «Πενιές» ο Θοδωρής Βαμβακάρης, σε ένα παιχνίδι που οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό.

Οι δύο αρχηγοί και αυτή την Κυριακή θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι, και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το 5Χ5 Σπέσιαλ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!