Ζήνα Κουτσελίνη: Η διαπραγμάτευση με το Star μετά το οριστικό τέλος της βραδινής εκπομπής

Ζήνα Κουτσελίνη

Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικό είναι το τέλος της βραδινής εκπομπής που παρουσίασε φέτος η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star. Η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» ολοκληρώθηκε νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό και ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες μετρήσεων τηλεθέασης της Nielsen. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και τα… αγκάθια στις διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι.

«Το ταξίδι της βραδινής εκπομπής έφτασε στο τέλος. Σίγουρα βρήκε τον προορισμό του. Εμείς θα τα πούμε, απ’ όπου κι αν είναι. Εμείς θα τα λέμε», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην αποφώνηση της τελευταίας εκπομπής. Η παρουσιάστρια, της οποίας το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, πιέζει για τη συνέχιση της εκπομπής της του χρόνου, ενώ όπως μαθαίνουμε, το Star δεν είναι διατεθειμένο να αλλάξει την απόφασή του.

Φαίνεται, λοιπόν, να πλανάται ένα ερωτηματικό όσον αφορά τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας της παρουσιάστριας με τον σταθμό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται αρκετά πιθανό οι δύο πλευρές να ανανεώσουν για ακόμα έναν χρόνο, καθώς η ζώνη 12:00 – 14:00 έχει κλείσει ήδη -εκτός απροόπτου- στα κανάλια του ανταγωνισμού και επιπλέον, η Ζήνα Κουτσελίνη δύσκολα θα άλλαζε ζώνη μετάδοσης.