Zappit

Επιστρέφει το My Style Rocks με νέο κύκλο;

Διαβάστε περισσότερα...

Με πολλές αλλαγές στον ημερήσιο προγραμματισμό του σκοπεύει να επιστρέψει ο ΣΚΑΪ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Η κατάργηση των ψυχαγωγικών εκπομπών από την πρωινή ζώνη τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι το κανάλι θα τοποθετήσει ενημερωτικά προγράμματα σε όλες τις ζώνες. Κάποια slots θα μείνουν αμιγώς ψυχαγωγικά και μεσημεριανή ζώνη είναι ένα από αυτά.

Το μεγάλο ερωτηματικό που πλανάται στο κανάλι έχει να κάνει με τις ώρες που παίζει το My Style Rocks, ένα διάστημα για το οποίο έγιναν διάφορες προτάσεις και έπεσαν στο τραπέζι διάφορες ιδέες μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τις τελευταίες ημέρες η επιστροφή του reality μόδας αποκτά και πάλι προβάδισμα. Για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ είναι πλέον μια κλασική λύση ψυχαγωγίας, την οποία σκέφτονται να επαναφέρουν με νέο κύκλο από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως μαθαίνουμε, όσον αφορά στους συντελεστές, θα γίνει μία επαναξιολόγηση -όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο-, ούτως ώστε το reality μόδας να μπορέσει να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στον υψηλό ανταγωνισμό της ζώνης. Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, στην περίπτωση που οι αποδόσεις του Power Of Love είναι ικανοποιητικές, θα συνεχίσει με την παρουσίαση του reality της αγάπης.