Τηλεθέαση: Υψηλές πτήσεις για το «Mega Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα

Τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Στην κορυφή βρέθηκε χθες Κυριακή 08/09 η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Με πολλά πρωτογενή θέματα και αποκλειστικά ρεπορτάζ, η εκπομπή -μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της- κατάφερε να σημειώσει πρωτοφανή τηλεθέαση όσον αφορά το δυναμικό κοινό, αφού σκαρφάλωσε πάνω από το 25%.

Συγκεκριμένα, το Mega Σαββατοκύριακο κατέγραψε χθες 25,6% και στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Καλημέρα στον ΣΚΑΙ με 11,1%. Παρακάτω ακολούθησε το Τώρα Μαζί στο Open με 5,6% και το Σαββατοκύριακο από τις 5 στην ΕΡΤ με 5,1%. Όσον αφορά το σύνολο, η ενημερωτική εκπομπή του Mega έκοψε και πάλι πρώτη το νήμα με 18,8% και στη συνέχεια η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη με 17,6%. Το Τώρα Μαζί με τον Σπύρο Χαριτάτο σημείωσε 11,4% και το Σαββατοκύριακο από τις 5 με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη 11%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Mega Σαββατοκύριακο 25,6%
Καλημέρα 11,1%
Τώρα Μαζί 5,6%
Σαββατοκύριακο από τις 5 5,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Mega Σαββατοκύριακο 18,8%
Καλημέρα 17,6%
Τώρα Μαζί 11,4%
Σαββατοκύριακο από τις 5 11%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.