Τηλεθέαση: Το Survivor οδηγεί την κούρσα στην prime time

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Τα υψηλότερα ποσοστά στην τηλεθέαση πήραν το Survivor και το Tempting Fortune, στην prime time της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Τα δύο ριάλιτι του ΣΚΑΙ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις, έχοντας απέναντί τους τον αγώνα της Σίτι με την Ίντερ, αλλά και τις σειρές της ΕΡΤ, Παραλία και Αρχελάου 5.

Στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε μέσο όρο 17,8% και ακοκούθησε το Tempting Fortune με 12,4%. Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ίντερ είχε 10,4%, η Παραλία 4,9% και η «Αρχελάου 5» 4,3%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Survivor είχε μέσο όρο 20,3%, το Tempting Fortune 15%, ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 11,7%, η Παραλία 8,3% και η «Αρχελάου 5» 5,9%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 17,8%

Tempting Fortune – 12,4%

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ – 10,4%

Παραλία – 4,9%

Αρχελάου 5 – 4,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 20,3%

Tempting Fortune – 15%

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ – 11,7%

Παραλία – 8,3%

Αρχελάου 5 – 5,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.