Zappit

Τηλεθέαση: Το Survivor κρατάει την κορυφή στην prime time

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την πρωτιά στην τηλεθέαση κρατάει το Survivor καθημερινά στην prime time. Το ριάλιτι επιβίωσης σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά στη ζώνη του, ενώ και το Tempting Fortune παραμένει περίπου στο ίδιο μήκος κύματος.

Τα δύο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχουν, προς το παρόν, απέναντί τους μόνο τις σειρές (Παραλία και Αρχελάου 5) της ΕΡΤ1, ωστόσο, το μεγάλο στοίχημά τους θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα που θα γεμίσει η prime time.

Στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε μέσο όρο 17,2%, το Tempting Fortune 14,1%, η Παραλία 5,2% και η «Αρχελάου 5» 3,3%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Survivor είχε μέσο όρο 21,3%, το Tempting Fortune 16%, η Παραλία 8,4% και η «Αρχελάου 5» 5,1%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 17,2%

Tempting Fortune – 14,1%

Παραλία – 5,2%

Αρχελάου 5 – 3,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 21,3%

Tempting Fortune – 16%

Παραλία – 8,4%

Αρχελάου 5 – 5,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.