Τηλεθέαση: To Mega ο μεγάλος νικητής της σεζόν 23-24

Τηλεθέαση

Αιχμή του δόρατος του προγράμματος του σταθμού, η Prime Time.

Το MEGA αναδείχτηκε στον απόλυτο νικητή της σεζόν ‘23-’24 στην τηλεθέαση καθώς επικράτησε ξεκάθαρα του ανταγωνισμού και επιβεβαίωσε την ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει διαχρονικά με το τηλεοπτικό κοινό.

Μυθοπλασία, ενημέρωση και ψυχαγωγία ήταν η νούμερο ένα επιλογή των τηλεθεατών από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως και τον Ιούνιο και έτσι το MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 13,3% στο γενικό σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αιχμή του δόρατος του προγράμματος του σταθμού, η Prime Time. Το MEGA εδραιώθηκε στην κορυφή, σε μια απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τηλεοπτική χρονιά, με μέσο όρο 16,7% στο γενικό σύνολο από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό διαμορφώθηκε σε τουλάχιστον 4 μονάδες. Το MEGA ήταν πρώτο στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 12,7%.

Σε μια σεζόν με πυκνή ειδησεογραφία, αλλά και ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον, η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA βρέθηκε στον παλμό των εξελίξεων τόσο μέσα από τα δελτία ειδήσεων, όσο και με τις ενημερωτικές εκπομπές και κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών που αποζητούν αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση.