Zappit

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το Tempting Fortune στην πρεμιέρα του;

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Για πρώτη φορά στη μικρή μας οθόνη και κατ’ επέκταση στην τηλεθέαση ήρθε το Tempting Fortune με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, o γνωστός ηθοποιός υποδέχθηκε τους παίκτες του νέου ριάλιτι επιβίωσης με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση.

«Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάτε με τους πειρασμούς κι αν θα έχετε εγκράτεια. Στο τέλος της διαδρομής θα μοιραστείτε 300.000 ευρώ» ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στους συμμετέχοντες στο Tempting Fortune στην πρεμιέρα του. «Πάει 25.000 ευρώ στον καθένα. Όμως, σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, χάνονται αυτόματα 25.000 ευρώ».

Τι ποσοστά σημείωσε, ωστόσο, στην τηλεθέαση το Tempting Fortune του ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Tempting Fortune σημείωσε στην πρεμιέρα του 15,5% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.