Τηλεθέαση: Στην κορυφή η πρεμιέρα του «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Βούλγαρη Χασαπόπουλος

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Με το δεξί και με διαφορά έκαναν ποδαρικό τη νέα σεζόν στο MEGA ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το δίδυμο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» είπαν την πρώτη καλημέρα της χρονιάς τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/9) και – απ’ ό,τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση – το κοινό τους αντάμειψε με την προτίμησή του.

Πιο αναλυτικά, η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σημείωσε 24,2% στο δυναμικό κοινό (15-54), κατακτώντας άνετα και με μεγάλη διαφορά την πρωτιά στην πρωινή ζώνη. Ακολούθησαν η εκπομπή «Σήμερα» με τηλεθέαση 9,8% και η «Ώρα Ελλάδος» με 9%. Σε μονοψήφια επίπεδα κινήθηκαν και οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, αφού κατέγραψαν 7,3%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί η τηλεθέαση για το δίδυμο του MEGA έδειξε 20,3%. Μία ανάσα πίσω βρέθηκαν Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος στον ΣΚΑΪ με 19,2% και ακολούθησαν οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ στο 13,7%. Τέλος, η «Ώρα Ελλάδος» κατέγραψε 12,5%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.