Τηλεθέαση: Σαρωτικός ο αγώνας της Ελλάδας με την Αυστραλία, σκαρφάλωσε στο 45,4%

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Πολύ υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση σημείωσε χθες η ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειαζόταν τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η νίκη ήρθε, ωστόσο, όλοι περιμένουν σήμερα το παιχνίδι Σερβία – Νότιο Σουδάν, καθώς η έκβασή του θα κρίνει και το αν θα προκριθεί η Εθνική Ελλάδας στα προημιτελικά.

Τι έκανε, όμως, η Εθνική Ελλάδας στην τηλεθέαση;

Στο δυναμικό κοινό, ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας σημείωσε μέσο όρο 40,4%, φτάνοντας στο 45,4% στο τέταρτο 15:45 – 16:00.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το παιχνίδι είχε μέσο όρο 39%, ενώ ανέβηκε μέχρι το 45,4% στο τέταρτο 16:00 – 16:15.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Αυστραλία – Ελλάδα – 40,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αυστραλία – Ελλάδα – 39%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.