Zappit

Τηλεθέαση: Σαρωτική επικράτηση του αγώνα της Εθνικής Ελλάδoς ενάντια στην Αγγλία

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σαρωτικός ήταν ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος ενάντια στην Αγγλία, με τη χώρα μας να κερδίζει 2-1 στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Η τηλεθέαση κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα που άγγιξε σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 47,8%. Μάλιστα, η χθεσινή βραδιά ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά λόγω της ξαφνικής απώλειας του, Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους παίκτες να φορούν μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό ο αγώνας κατέγραψε 36,1%, το Grand Hotel σε σταθερή πορεία 13,4% και η Γη της Ελιάς 10%. Πιο χαμηλά βρέθηκε το Tempting Fortune στον ΣΚΑΙ με 9%, το Survivor με 7,3%, η Παραλία με 2,8% και το Αρχελάου 5 με 2,5%.

Απόλυτη επικράτηση του αγώνα και στο σύνολο με τη ψαλίδα να ανοίγει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις σειρές και τα ριάλιτι. Το ματς Αγγλία – Ελλάδα είχε μέσο όρο 34,3%, το Grand Hotel 18,2% και η Γη της Ελιάς 17,5%. Το Survivor περιορίστηκε στο 10%, το Tempting Fortune στο 7,7%, η Παραλία είχε 4,1% και το Αρχελάου 5 2,9%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Αγγλία – Ελλάδα – 36,1%
Grand Hotel – 13,4%
Η Γη της Ελιάς – 10%
Survivor – 7,3%
Tempting Fortune – 9%
Παραλία – 2,8%
Αρχελάου 5 – 2,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αγγλία – Ελλάδα – 34,3%
Grand Hotel – 18,2%
Γη της Ελιάς – 17,5%
Survivor – 10%
Tempting Fortune – 7,7%
Παραλία – 4,1%
Αρχελάου 5 – 2,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.