Τηλεθέαση: Σάρωσε στην επιστροφή του το ανανεωμένο The Voice

Voice

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την αυλαία του για 10η σεζόν άνοιξε στον ΣΚΑΪ το The Voice το βράδυ του Σαββάτου (12/10). Το δημοφιλές talent show επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας ανανεωμένο, με καινούργια σύνθεση στην επιτροπή και τον Γιώργο Καπουτζίδη στο τιμόνι της παρουσίασης να μας υπόσχεται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Η υποδοχή του κόσμου στα social media ήταν θερμή. Ωστόσο, τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα του;

The Voice – Κατέρρευσε πριν ανέβει στη σκηνή: «Τη σημερινή μου ερμηνεία την αφιερώνω σε αυτήν»

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του The Voice κατάφερε να συγκεντρώσει τηλεθέαση 23,6% στο σύνολο και 21,7% στο δυναμικό κοινό (18-54), φέρνοντας τον ΣΚΑΪ στην πρώτη θέση στην prime time του Σαββάτου. Την ίδια ώρα, το «Σπίτι με το MEGA» με το αφιέρωμά του στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα σημείωσε 7,5% στο σύνολο και 3,3% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.