Τηλεθέαση: «Σάρωσε» ο τελικός του στίβου με το χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου

Τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καταφέρνοντας να φέρει το πολυπόθητο μετάλλιο για τη χώρα μας. Η προσπάθεια του αθλητή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και χάρισε πρωτοφανή νούμερα στην ΕΡΤ 2, φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 52,7%. Αν και ο αγώνας ξεκίνησε από τις 20.00 με την τηλεθέαση να κυμαίνεται αρχικά σε πιο χαμηλά επίπεδα, στη συνέχεια υπήρξε απότομη άνοδος με την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου να σημειώνει ρεκόρ!

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο 35% και στο σύνολο 33%, αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες περίμεναν με αγωνία να λάβει η χώρα μας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.