Zappit

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Μάνεσης – Τι έκαναν Χρηστίδου και Weekenders;

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Για τρίτη φορά οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Σαβ/κου βρέθηκαν αντιμέτωποι με στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν υψηλότερη τηλεθέαση για τις εκπομπές τους. Η σφοδρή σύγκρουση της μάχης του Σαββάτου 28/09 είχε νικητή στο δυναμικό κοινό τον Νίκο Μάνεση, ενώ στο γενικό σύνολο στην πρώτη θέση βρέθηκαν με μικρή διαφορά οι Δεκατιανοί.

Στο δυναμικό κοινό ο Νίκος Μάνεσης κατέγραψε 16%, η Σίσσυ Χρηστίδου 14,4%, οι Weekenders 10,1%, οι Δεκατιανοί 9,3% και το δίδυμο της ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη 2,7%. Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί οι Δεκατιανοί πήραν την πρώτη θέση με 16,7%, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση συγκέντρωσε μέσο όρο 16,3%, το Χαμογέλα και πάλι 12,4%, οι Weekenders στον ΑΝΤ1 8,2% και η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Καλημέρα είπαμε;» 4,6%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16%
Χαμογέλα και Πάλι – 14,4%
Weekenders – 10,1%
Οι Δεκατιανοί – 9,3%
Καλημέρα είπαμε; – 2,7%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Οι Δεκατιανοί – 16,7%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,3%
Χαμογέλα και Πάλι – 12,4%
Weekenders – 8,2%
Καλημέρα είπαμε; – 4,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.