Zappit

Τηλεθέαση: Πρώτο και με μεγάλη διαφορά το Happy Day

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Το πρωινό της Τετάρτης ρίχθηκαν στη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσουν την κορυφή στην τηλεθέαση, τα προγράμματα όλων των καναλιών στην πολύ πρωινή ζώνη. Βέβαια, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο πρώτο μέρος της φετινής σεζόν, το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, η πρωινή παρέα της παρουσιάστριας του Alpha κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 18,9% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε ποσοστό 13,4%.

Η «Πρώτη εικόνα» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Μάρω Καρούση, ωστόσο, εξακολουθεί να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση στο διάστημα από τις 5 έως τις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Πρώτη Εικόνα – 23,7%

Happy Day – 18,9%

Κοινωνία ώρα Mega – 13,6%

Καλημέρα Ελλάδα – 12,2%

Συνδέσεις – 10,9%

Σήμερα – 12%

Ώρα Ελλάδος – 5,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Πρώτη Εικόνα – 22,4%

Σήμερα – 19%

Κοινωνία ώρα Mega – 15,9%

Happy Day – 13,4%

Καλημέρα Ελλάδα – 11,4%

Συνδέσεις – 10,2%

Ώρα Ελλάδος – 10,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.