Zappit

Τηλεθέαση: Ποιος πάτησε κορυφή το πρωί του Σαββάτου;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου! Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά στη ζώνη και έκοψε πρώτη το νήμα σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε μέσο όρο 15,1%, το Χαμογέλα και Πάλι 11,2%, οι Weekenders 9,2%, οι Δεκατιανοί 9,1% και το «Καλημέρα είπαμε;» 3,9%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε μέσο όρο 17%, οι Δεκατιανοί 12,9%, το Χαμογέλα και Πάλι 10,8%, οι Weekenders 8% και το «Καλημέρα είπαμε;» 3,7%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 15,1%

Χαμογέλα και πάλι – 11,2%

Weekenders – 9,2%

Δεκατιανοί – 9,1%

Καλημέρα είπαμε; – 3,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17%

Δεκατιανοί – 12,9%

Χαμογέλα και πάλι – 10,8%

Weekenders – 8%

Καλημέρα είπαμε; – 3,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.