Τηλεθέαση: Ο Νίκος Μάνεσης πάτησε κορυφή την Κυριακή

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε ο Νίκος Μάνεσης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά τόσο στο δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωσε μέσο όρο 17,1% και ακολούθησε το Χαμογέλα και πάλι με 14,1%. Οι Δεκατιανοί είχαν 9,2%, οι Weekenders 8,1% και το «Καλημέρα είπαμε;» 2,5%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε μέσο όρο 19,7%, οι Δεκατιανοί 15,8%, το Χαμογέλα και πάλι 12,1%, οι Weekenders 7,7% και το «Καλημέρα είπαμε;» 4,6%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 17,1%

Χαμογέλα και πάλι – 14,1%

Δεκατιανοί – 9,2%

Weekenders – 8,1%

Καλημέρα είπαμε; – 2,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 19,7%

Δεκατιανοί – 15,8%

Χαμογέλα και πάλι – 12,1%

Weekenders – 7,7%

Καλημέρα είπαμε; – 4,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.