Τηλεθέαση: Ποδαρικό για τις εκπομπές της ΕΡΤ

ΕΡΤ

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Πολλαπλές ήταν οι πρεμιέρες για την τηλεόραση της ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έκαναν ποδαρικό σε νέα ώρα με το «Πρωίαν σε είδον», ενώ ακολούθησαν μέσα στη μέρα το «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αλλά και το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά. Τι τηλεθέαση σημείωσαν στο ξεκίνημά τους;

Με ποσοστό 6,9% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό έκαναν ποδαρικό ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, ενώ το «Στούντιο 4» στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ σημείωσε τηλεθέαση 7,5% στο σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό (15-54).

Όσον αφορά την Ευγενία Σαμαρά και το «Switch», που έκαναν πρεμιέρα επίσης σε νέα ώρα (19:00) σε σχέση με πέρσι, εκεί οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση κατέγραψαν 2,5% στο σύνολο και 2,3% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.