Τηλεθέαση – Παγιδευμένοι: Τι ποσοστά σημείωσε το μεγάλο φινάλε της σειράς;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την τελευταία τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν χθες, Τρίτη 2 Ιουλίου, οι Παγιδευμένοι. Το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά, σε σχέση με τα νούμερα που έκανε όλη τη σεζόν, ωστόσο, το EURO 2024 δεν αφήνει κανέναν να… σηκώσει κεφάλι.

Ο αγώνας μεταξύ Αυστρίας και Τουρκίας πήρε την πρωτιά σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό, ενώ ακριβώς από κάτω βρέθηκαν οι Ψυχοκόρες, με επίσης υψηλά ποσοστά. Όσο για το Power of Love, συνεχίζει να υποχωρεί…

Στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι Αυστρία – Τουρκία σημείωσε μέσο όρο 26,8% και ακολούθησαν οι Ψυχοκόρες με 15,5%, οι Παγιδευμένοι με 12,8%, η Μουρμούρα με 8,1% και το Power of Love με 3,5%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο αγώνας Αυστρία – Τουρκία είχε μέσο όρο 26,2%, οι Ψυχοκόρες 21,7%, οι Παγιδευμένοι 16,8%, η Μουρμούρα 7,4% και το Power of Love 4,1%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Αυστρία – Τουρκία – 26,8%

Ψυχοκόρες – 15,5%

Παγιδευμένοι – 12,8%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 8,1%

Power of Love – 3,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αυστρία – Τουρκία – 26,2%

Ψυχοκόρες – 21,7%

Παγιδευμένοι – 16,8%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 7,4%

Power of Love – 4,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.