Τηλεθέαση: Ο Ολυμπιακός πήρε όλο το «χαρτί» στην prime time

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

«Φτωχότερη» ήταν από άποψη προγραμμάτων η prime time το βράδυ της Πέμπτης (26/9), αφού από την καθημερινή μάχη για την τηλεθέαση απείχε το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 αλλά και οι νέες σειρές του Alpha. Ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στη Λυών, στο πλαίσιο του Europa League, φαίνεται πως μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα σήριαλ και τα reality shows να ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλητική αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων στην ευρωπαϊκή διοργάνωση χάρισε στον ΑΝΤ1 τηλεθέαση 23,2% στο δυναμικό κοινό (18-54), αφήνοντας σχεδόν στα μισά τη «Γη της Ελιάς» (12,6%). Σε μονοψήφια ποσοστά κινήθηκαν τα reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού το Survivor σημείωσε 9,4% και το Tempting Fortune 8,5%. Λίγο πιο κάτω η «Παραλία» (5,7%) και το «Αρχελάου 5» (2,9%) για την ΕΡΤ1.

Περνώντας στο γενικό σύνολο, εκεί ο Ολυμπιακός «σκόραρε» ξανά στην κορυφή με 21,8%. Τη δική της δυναμική δείχνει η «Γη της Ελιάς» που συγκέντρωσε ποσοστό 19,2% και το Survivor παρέμεινε πάνω από τη βάση με τηλεθέαση 13,3%. Μονοψήφιες επιδόσεις για το Tempting Fortune (9,8%) και για την «Παραλία» (6,8%). Τέλος, στο 2,9% περιορίστηκε η σειρά «Αρχελάου 5».

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Λυών – Ολυμπιακός – 23,2%
Γη της Ελιάς – 12,6%
Survivor – 9,4%
Tempting Fortune – 8,5%
Παραλία – 5,7%
Αρχελάου 5 – 2,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Λυών – Ολυμπιακός – 21,8%
Η Γη της Ελιάς – 19,2%
Survivor – 13,3%
Tempting Fortune – 9,8%
Παραλία – 6,8%
Αρχελάου 5 – 2,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.