Τηλεθέαση: Ο «Άγιος Έρωτας» οδήγησε τη χθεσινοβραδινή κούρσα

Τηλεθέαση

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Δυναμική και πλήρης προγραμμάτων ήταν για ακόμη μία βραδιά η μάχη στην prime time ζώνη για την τηλεθέαση. Ριάλιτι σόου, αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας αλλά και η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη διεκδίκησαν την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού, με τον «Άγιο Έρωτα» να κερδίζει έδαφος έναντι των υπολοίπων.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα δραματική σειρά του Alpha έφερε την πρωτιά με ποσοστό 14,7% στο δυναμικό κοινό (18-54), ενώ μία ανάσα πίσω βρέθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας του ΠΑΟΚ που συγκέντρωσε για τον ΑΝΤ1 13,4%. Ακολούθησε η «Γη της Ελιάς» λίγο πάνω από τη βάση (10,6%) και το Survivor που περιορίστηκε στο 8,1%. Χαμηλές οι πτήσεις για τη «Φάρμα» στο 6,7% αλλά και για το Tempting Fortune στο 5,9%. Τέλος, οι σειρές της ΕΡΤ σημείωσαν 5,5% (Παραλία) και 4,4% (Αρχελάου 5).

Περνώντας στο γενικό σύνολο, εκεί η «Γη της Ελιάς» προπορεύτηκε για άλλη μια φορά αγγίζοντας το 17,2%. Μία μονάδα πίσω η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Europa League και στο 15,5% ο «Άγιος Έρωτας». Στο 10,5% «έκατσε η μπίλια» για το Survivor, με τη «Φάρμα» να δίνει στο Star τηλεθέαση 7,3%. Κλείνοντας, στο 6,1% έμεινε το Tempting Fortune, στο 5,7% η «Παραλία» και στο 4,1% το «Αρχελάου 5».

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγιος Έρωτας – 14,7%
ΠΑΟΚ – ΣΤΑΟΥΑ Βουκουρεστίου – 13,4%
Η Γη της Ελιάς – 10,6%
Survivor – 8,1%
Φάρμα – 6,7%
Tempting Fortune – 5,9%
Παραλία – 5,5%
Αρχελάου 5 – 4,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Η Γη της Ελιάς – 17,2%
ΠΑΟΚ – ΣΤΑΟΥΑ Βουκουρεστίου – 16,2%
Άγιος Έρωτας – 15,5%
Survivor – 10,5%
Φάρμα – 7,3%
Tempting Fortune – 6,1%
Παραλία – 5,7%
Αρχελάου 5 – 4,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.