Zappit

Τηλεθέαση: Ντέρμπι η πρωτιά στο δυναμικό – Ποιος πάτησε κορυφή στην τελευταία «μάχη» της σεζόν;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την τελευταία τους «μάχη» για την τηλεθέαση έδωσαν χθες, Παρασκευή 5 Ιουλίου, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Νικητής στην τελευταία μέρα της σεζόν αναδείχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό, που πήρε διπλή πρωτιά σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό, βέβαια, η υπόθεση της κορυφής ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι χθες, καθώς Πρωινό και Super Κατερίνα έκλεισαν πάρα πολύ κοντά. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μέσο όρο 13,4%, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου 13,3%. Από εκεί και πέρα, το Πάμε Δανάη είχε 11,7%, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 9,8%, το Breakfast@star 9%, το Fay’s Time 8% και οι Αταίριαστοι 4,5%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Πρωινό είχε μέσο όρο 18,7%, οι Αταίριαστοι 15%, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 12,2%, η Super Κατερίνα 12,1%, το Fay’s Time 9,9%, το Πάμε Δανάη 8,3% και το Breakfast@star 7%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Το Πρωινό – 13,4%

Super Κατερίνα – 13,3%

Πάμε Δανάη – 11,7%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 9,8%

Breakfast@star – 9%

Fay’s Time – 8%

Αταίριαστοι – 4,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Το Πρωινό – 18,7%

Αταίριαστοι – 15%

Αλήθειες με τη Ζήνα – 12,2%

Super Κατερίνα – 12,1%

Fay’s Time – 9,9%

Πάμε Δανάη – 8,3%

Breakfast@star – 7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.