Zappit

Τηλεθέαση: Νέα ανατροπή στην πρωινή ζώνη

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η εβδομάδα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού το Πρωινό σημείωσε καθολική πρωτιά στην τηλεθέαση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο. Στη συνέχεια ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου που έχει μία σταθερή πορεία, ενώ στη τρίτη θέση βρέθηκε η Φαίη Σκορδά.

Αξιοσημείωτη είναι η σταδιακή άνοδος της Ελένης Τσολάκη, καθώς χθες το Πρωινό ΣουΣου έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι το 8,8%. Με πλούσια θεματολογία και ανανεωμένη εικόνα η εκπομπή του Open φαίνεται να διεκδικεί ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο Γιώργος Λιάγκας είχε στο δυναμικό κοινό 17,9%, η Κατερίνα Καινούργιου 13,5% και η Φαίη Σκορδά 12,9%. Το Breakfast@star είχε μέσο όρο 10.9% και η Ελένη Τσολάκη στο Open 7%. Τέλος οι Αταίριαστοι κατέγραψαν 6,4% και το Πρωίαν σε είδον 3,3%.

Στο σύνολο το Πρωινό έφτασε στο 18,6%, οι Αταίριαστοι στο 17,2% και η Super Κατερίνα στο 13,1%. Ακολούθησε το Buongiorno με 11%, το Breakfast@star με 8,2%, το Πρωινό ΣουΣου με 5% και το Πρωίαν σε είδον με 3,5%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Το Πρωινό – 17,9%

Super Κατερίνα – 13,5%

Buongiorno – 12,9%

Breakfast@star – 10,9%

Πρωινό ΣουΣου – 7%

Αταίριαστοι – 6,4%

Πρωίαν σε είδον – 3,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Το Πρωινό – 18,6%

Αταίριαστοι – 17,2%

Super Κατερίνα – 13,1%

Buongiorno – 11%

Breakfast@star – 8,2%

Πρωινό ΣουΣου – 5%

Πρωίαν σε είδον – 3,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.