Τηλεθέαση: Με το δεξί η πρεμιέρα του Live News

Live News

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την πρεμιέρα του Live News...

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε με το Live News το απόγευμα της Δευτέρας στο Mega, στη ζώνη που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις σεζόν. Με πλούσια ειδησεογραφία, αναλύσεις και πρωτοποριακά γραφικά, η τηλεθέαση της εκπομπής κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Με μέσο όρο στο σύνολο 16,8% και στο δυναμικό κοινό 14,4%, η τηλεθέαση του Live News έφτασε έως το 19%, σφραγίζοντας από την πρεμιέρα του τη σχέση που έχει «χτίσει» ο Νίκος Ευαγγελάτος με τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια

«Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ενημέρωση, πληροφόρηση, δημοσιογραφική έρευνα με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως προσπαθούμε να το κάνουμε τόσα χρόνια», είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη του Live News.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.