Zappit

Τηλεθέαση: Με τη Φαίη Σκορδά σταθερά στην πρώτη θέση ολοκληρώθηκε η εβδομάδα

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Ακλόνητη από την κορυφή για ακόμη μία ημέρα βρέθηκε η Φαίη Σκορδά στη μάχη των πρωινών εκπομπών για την τηλεθέαση. Το Buogiorno φαίνεται πως, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα προβολής, έχει γίνει η σταθερή επιλογή του κοινού για να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ψυχαγωγία αλλά και ενημέρωση.

Έτσι, λοιπόν, την Παρασκευή 11/10 η Φαίη Σκορδά έφερε τα πρωτεία και πάλι στο MEGA, αφού σημείωσε τηλεθέαση 15,1% στο δυναμικό κοινό (18-54), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Λιάγκα (11,5%) και στην τρίτη την Κατερίνα Καινούργιου (10,7%). Λίγο κάτω από τη βάση κινήθηκε το Breakfast@Star με 9,2% και ακολούθησαν το «Πρωίαν σε είδον» με 6,9% και το «Πρωινό ΣουΣού» με 6,1%. Τέλος, στο 5,3% περιορίστηκαν οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, περνώντας στο γενικό σύνολο, εκεί το δίδυμο Κούτρας-Ντσούνος απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική του, εξασφαλίζοντας την πρωτιά με 17,5%. Τρεις μονάδες πίσω ο Γιώργος Λιάγκας και αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά με 11,8%. Μια ανάσα πάνω από τη βάση του 10% η Κατερίνα Καινούργιου και στο 9,2% η τηλεθέαση για το πρωινό του Star. Στο 5,3% «έκλεισε» η Ελένη Τσολάκη και στο 5,1% το δίδυμο της ΕΡΤ1.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Buongiorno – 15,1%
Το Πρωινό – 11,5%
Super Κατερίνα – 10,7%
Breakfast@star – 9,2%
Πρωίαν σε είδον – 6,9%
Πρωινό ΣουΣου – 6,1%
Αταίριαστοι – 5,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αταίριαστοι – 17,5%
Το Πρωινό – 14,5%
Buongiorno – 11,8%
Super Κατερίνα – 10,3%
Breakfast@star – 9,2%
Πρωινό ΣουΣου – 5,3%
Πρωίαν σε είδον – 5,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.