Zappit

Τηλεθέαση: Η πρωτιά πέρασε στα χέρια του Νίκου Μάνεση

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Μία ακόμα μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν οι πρωινές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές του Σαβ/κου. Χθες το Σάββατο 19/10 στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση έφτασε στο 16,7% και ακολούθησε η Σίσσυ Χρηστίδου με 12,1%. Δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αφού παρουσίασε πτώση και σημείωσε 7,8%. Τέλος οι Δεκατιανοί περιορίστηκαν στο 7% και η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ στο 2,4%.

Όσον αφορά το σύνολο, ο Νίκος Μάνεσης εκτοξεύθηκε στο 21,5% με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα προγράμματα. Οι Δεκατιανοί κατέγραψαν 14,3% και η Σίσσυ Χρηστίδου 10%. Στο 9,4% έκλεισαν οι Weekenders και το «Καλημέρα είπαμε;» στο 3.9%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,7%

Χαμογέλα και πάλι – 12,1%

Weekenders – 7,8%

Δεκατιανοί – 7%

Καλημέρα είπαμε; – 2,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 21,5%

Δεκατιανοί – 14,3%

Χαμογέλα και πάλι – 12,1%

Weekenders – 9,4%

Καλημέρα είπαμε; – 3,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.