Zappit

Τηλεθέαση: Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε παρέλαση στην πρωινή ζώνη – Άγγιξε το 31,3%

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Τη δική τους μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στη ζώνη 06:00-10:00 το Σάββατο (21/9). Τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί έτρεξαν το «κατοστάρι» της ημέρας με στόχο τον τερματισμό, ωστόσο ένας ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεχωρίσει και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά έναντι των υπολοίπων.

Πιο συγκεκριμένα, την κορυφή άγγιξε η Φαίη Μαυραγάνη, αφού οι τηλεθεατές της έδωσαν μερίδιο 17,6% στο δυναμικό κοινό (18-54). Το δίδυμο Κοτταρίδης-Κασιμάτη στην ΕΡΤ βρέθηκαν 8 μονάδες πίσω με τηλεθεάση 9,6% και την ίδια ώρα το δίδυμο Σιωμόπουλος-Γκαντώνα στο MEGA σημείωσαν 6,4%. Στο 5,4% έκλεισε η τηλεθέαση για το «Τώρα Μαζί» του ΟΡΕΝ.

Αναφορικά με το γενικό σύνολο, εκεί οι επιδόσεις της εκπομπής «Καλημέρα» ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακές. Η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 24,6% και μάλιστα στο slot 07:00-08:00 άγγιξε το 31,3%. Στη δεύτερη θέση το «MEGA Σαββατοκύριακο» με 13,2% και λίγο πιο πίσω το «Σαββατοκύριακο από τις 5» στη Δημόσια Τηλεόραση με 11,9%. Τέλος, στο 8,4% έμεινε το δίδυμο Χαριτάτος-Φώσκολου στο ΟΡΕΝ.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλημέρα – 17,6%
Σαββατοκύριακο από τις 5 – 9,6%
MEGA Σαββατοκύριακο – 6,4%
Τώρα Μαζί– 5,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Καλημέρα – 24,6%
MEGA Σαββατοκύριακο – 13,2%
Σαββατοκύριακο από τις 5 – 11,9%
Τώρα Μαζί– 8,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.