Τηλεθέαση: Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη Φαίη Σκορδά στην κορυφή

Τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Η δεύτερη εβδομάδα προβολής των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών ολοκληρώθηκε με το δυναμικό κοινό να συνεχίζει να παραμένει στα χέρια της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε από την αρχή στο Mega με υψηλή τηλεθέαση και κρατήθηκε στην κορυφή και στο κλείσιμο της δεύτερης εβδομάδας. Στο slot 10.00-13.00 η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην πρώτη θέση, καθώς η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ξεκινά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 09.20.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό η Φαίη Σκορδά κατέγραψε 17,5, η Κατερίνα Καινούργιου 15,7% και ο Γιώργος Λιάγκας 13,1%. Στη συνέχεια ακολούθησε το Breakfast@star με 11,3%, οι Αταίριαστοι με 6,4%, το Πρωινό Σου Σου με 5,8% και το Πρωίαν σε είδον με 5,2%.

Όσον αφορά το σύνολο, εκεί τα σκήπτρα κράτησαν οι Αταίριαστοι με 18,8%, ακολούθησε το Buongiorno με 15% και το Πρωινό με 14,9%. Λίγο πιο κάτω ήταν η Super Κατερίνα με 12,5%, το Breakfast@star με 9,5%, το Πρωινό ΣουΣου με 4,8% και το Πρωίαν σε είδον με 3,7%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.