Τηλεθέαση – Happy Day: Η μόνη πρωινή εκπομπή που κάνει ακόμα 20αρια

τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση...

Έχοντας κλείσει μία δεκαετία στον τηλεοπτικό αέρα, το Happy Day συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία πρωταθλητισμού στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, σε μια εποχή που ανανεώνεις συμβόλαιο με 10% και θεωρείσαι πρώτος με 15%, καταφέρνει να είναι η μόνη που σημειώνει ακόμα 20αρια στην τηλεθέαση.

Στην ευρύτερη πρωινή ζώνη από τις 6 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, το Happy Day κερδίζει το δυναμικό κοινό σε ποσοστό πάνω από το 20%. Είναι η μόνη εκπομπή που εξακολουθεί να σημειώνει ακόμα αυτό το νούμερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή μέρα, όπου η εκπομπή συγκέντρωσε ποσοστό 20,5%, ενώ στο διάστημα 08:00 – 09:00 κινήθηκε στο 23,3%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.