Zappit

Τηλεθέαση: Ανατροπή στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Τη δεύτερη μάχη τους στο «κατοστάρι» για την τηλεθέαση έδωσαν οι πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου στη ζώνη 10:00-13:00 της Κυριακής (22/9). Μετά την πρώτη «κρυάδα» στις πρεμιέρες του Σαββάτου, ποιος κατάφερε να αγγίξει την κορυφή στην επόμενη αναμέτρηση;

Την ανατροπή κατάφερε να κάνει ο Νίκος Μάνεσης, αφού το «Σαββατοκύριακο» του βρέθηκε στην πρώτη θέση του δυναμικού κοινού (18-54) με ποσοστό 16,9%. Ακολούθησε η Σίσσυ Χρηστίδου με 14% και οι «Δεκατιανοί» λίγο κάτω από τη βάση με 9,7%. Στο 9,5% έκλεισε η τηλεθέαση για τους «Weekenders» και στο 2% για το δίδυμο Κρονάκη-Ιορδανίδης στην ΕΡΤ1.

Και στο γενικό σύνολο όμως ο Alpha είχε την πρωτοκαθεδρία με τον Νίκο Μάνεση να φέρνει στο κανάλι 21,3% και τους «Δεκατιανούς» να συγκεντρώνουν τηλεθέαση 16,2%. Στο 10,9% έφτασε ο μέσος όρος για το «Χαμογέλα και Πάλι» και στο 8,5% για τους «Weekenders» του ΑΝΤ1. Τέλος, η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 σημείωσε 3,9%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 16,9%
Χαμογέλα και Πάλι – 14%
Οι Δεκατιανοί – 9,7%
Weekenders – 9,5%
Καλημέρα είπαμε; – 2%

 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 21,3%
Οι Δεκατιανοί – 16,2%
Χαμογέλα και Πάλι – 10,9%
Weekenders – 8,5%
Καλημέρα είπαμε; – 3,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.