Τηλεθέαση: Άλμα με τον Εμμανουήλ Καραλή στο 39,1%

Εμμανουήλ Καραλής

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Μία ακόμα σημαντική διάκριση είχε χθες η χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι. Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να κερδίσει ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα με άλμα 5,90μ. στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Ο νεαρός αθλητής τερμάτισε τρίτος και κατοχύρωσε το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο ολυμπιακό της καριέρας του. Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με αγωνία τις επιδόσεις του και έτσι καταγράφηκε και άλμα στην τηλεθέαση για την ΕΡΤ 2, η οποία άγγιξε σε τέταρτο το 39,1%.

Συγκεκριμένα ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο 27,5% στο δυναμικό κοινό και 28,2 στο σύνολο, χαρίζοντας για άλλη μία ημέρα πολύ υψηλά ποσοστά στη δημόσια τηλεόραση.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.