Τηλεθέαση: Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά που κέρδισε το δυναμικό κοινό

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθεάση.

Σε μία σκληρή μάχη με στόχο την τηλεθέαση επιδόθηκαν σειρές και reality shows στην prime time της Τετάρτης (25/9). Σε πρώτο πλάνο η πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Alpha με τίτλο «Άγιος Έρωτας», με το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 και τη «Γη της Ελιάς» για το MEGA να ακολουθούν στην πρώτη τους κοινή αναμέτρηση. Πώς διαμορφώθηκε αναλυτικά η κατάταξη;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό (18-54) κατέκτησε ο «Άγιος Έρωτας». Στην πρεμιέρα της η νέα σειρά του Alpha σημείωσε 16,7% με διπλό επεισόδιο, ενώ ακολούθησε το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 με 13,6% και το Survivor με 11%. Λίγο πάνω από τη βάση διατηρήθηκε η τηλεθέαση για τη «Γη της Ελιάς» (10,5%), ενώ στο 8,2% βρέθηκε το Tempting Fortune με τον Γιάννη Τσιμτσέλη. Χαμηλά μονοψήφια για τη Φάρμα (6,6%) αλλά και για τις σειρές της ΕΡΤ, Παραλία (3,8%) και Αρχελάου 5 (3%).

Αναφορικά με το γενικό σύνολο, εκεί η «Γη της Ελιάς» συνέχισε να αποδεικνύει το δικό της «ρεύμα» στο τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας 16,5% και κόβοντας πρώτη το νήμα. Μία ανάσα πίσω βρέθηκε το «Grand Hotel» με τηλεθέαση 16% και ο «Άγιος Έρωτας» με 15,5%. Μία μονάδα πίσω βρέθηκε το Survivor (14,3%), ενώ σε μονοψήφιες πτήσεις κινήθηκαν Tempting Fortune (7,4%) και Φάρμα (5,7%). Οι σειρές της Δημόσιας Τηλεόρασης παρέμειναν σε χαμηλά μονοψήφια με την «Παραλία» στο 4,4% και το «Αρχελάου 5» στο 3,1%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγιος Έρωτας – 16,7%
Grand Hotel – 13,6%
Survivor – 11%
Γη της Ελιάς – 10,5%
Tempting Fortune – 8,2%
Φάρμα – 6,6%
Παραλία – 3,8%
Αρχελάου 5 – 3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 16,5%
Grand Hotel – 16%
Άγιος Έρωτας – 15,5%
Survivor – 14,3%
Tempting Fortune – 7,4%
Φάρμα – 5,7%
Παραλία – 4,4%
Αρχελάου 5 – 3,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.