Τι τηλεθέαση σημείωσε το Money Drop στην πρεμιέρα του;

Money Drop

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Πρεμιέρα στη late-night ζώνη του Alpha έκανε το βράδυ της Δευτέρας (21/10) το Money Drop. Το παγκοσμίως επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στους δέκτες μας, αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Φάνη Μουρατίδη, υποσχόμενο να μοιράσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρώτη του μετάδοση;

Το τηλεπαιχνίδι του Alpha φαίνεται πως μπήκε στον ανταγωνισμό με το δεξί, με τους τηλεθεατές να του δίνουν την πρωτιά στο δυναμικό κοινό (18-54) με ποσοστό 12,9%. Ακολούθησε το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με 10,6%, ενώ σε μονοψήφια νούμερα κινήθηκαν η «Μεγάλη Εικόνα» (6,7%) και η «Δίκη στον ΣΚΑΪ (6,5%). Στο 4,2% η τηλεθέαση για την εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς» στο ΟΡΕΝ.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί τα ηνία πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – έστω και με αμελητέα διαφορά – αφού το late-night show του σημείωσε 12,8%. Στη δεύτερη θέση η πρεμιέρα του Money Drop με 12,6% και με τη «Μεγάλη Εικόνα» να «κλείνει» με 8,1%. Δύο μονάδες πίσω η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και στο 3,2% η αθλητική εκπομπή του ΟΡΕΝ.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Money Drop – 12,9%
The 2Night Show – 10,6%
Μεγάλη Εικόνα – 6,7%
Η Δίκη στον ΣΚΑΪ – 6,5%
11 Αυτοί 11 Εμείς – 4,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

The 2Night Show – 12,8%
Money Drop – 12,6%
Μεγάλη Εικόνα – 8,1%
Η Δίκη στον ΣΚΑΪ – 6,1%
11 Αυτοί 11 Εμείς – 3,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.