Τι τηλεθέαση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του The 2night Show;

2night show

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθεάση.

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (7/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2Night Show». Για 9η συνεχή χρονιά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θα υποδεχθεί λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μοιραστούν ξεχωριστές πτυχές της ζωής τους και θα παίξουν μαζί του απολαυστικά παιχνίδια.

Ποδαρικό για τη φετινή σεζόν στο «The 2Night Show» έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ απάντησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «The 2Night Show» συγκέντρωσε ποσοστό 12,9% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 17,4% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.